Thursday, November 30, 2006

Dudak İle Kuramsal Iliski

Dudak ile gogus arasi suveys kanali arasinda kuramsal bir iliski mevcut mudur ?
» koptu geliyor bir dudak...

Sound : "exploited - beat the bastards"

Istanbul'u Sevmek Cildirmak Icin Engel Degil


Sehri sevmemizin temel nedeni burada vakit geciriyor olmamiz uzun suredir. Yoksa kardesim gorduk iste elelamin sehirleri gercek anlamda kozmopolit. Istanbul'un ne kozmu oldugu var ne polit oldugu.


Agzi Kokan Insanlar
Bir jeep'im olmasina ragmen otobuse biniyor degilim. Mecburiyetten biniyorum ve sabahlari agzi kokan halkimla dipdibe kucak kucaga berbat otesi bir yolculuk yasiyorum. Simdi gecim sikintisi, asgari maas diye girene, ama tirnaklari pis elleri ile tuttuklari cep telefonlari en az 650 ytl diyorum. Sabah evden cikarken bir parca birsey yiyip geceden safran basan midelerini ufak bir terbiye edip yollarda insanlarin suratina dogru "hohhhh" yapmak sureti ile agiz kokusundan mahrum edebilirler. Ama nerde o incelik. Sahsen benim de agzim kokabilir, disler nanay, mide hossaflasabilir. Lakin agzimi mama kabul etmez cocuk edasinda zamklamis gibi acmadan yolculuk ederim gerekirse. Hatta donerim cama dogru dururum. Tek bir kisiyi bile rahatsiz etmiyim diye.

Ayılık Yaşıyor Ölmedi
"Otobos"ta önümde otobüsün ortalama seksapelinin üzerinde bir avukat abla var. Nerden biliyorum avukat, çünkü Halicioglu'nda inecek. Adliye'ye gidecek. Avukat cantasi ve yine o hattin yolcusu olmadigi belli. Ben o hattin yolcusu muyum elimde Business Week ile. Hic zannetmiyorum. Ama binmisiz bir otobuse gidiyoruz kiyamete iste. Ortalamanin ustu seksapel abla durakta ineyazdi, benim tahmin tuttu. 1 e 3.4 oran bulmus gibi seviniyorum tek macta. Ablayi iner inmez keseyazan bir Ayi Abi vardi durakta. Etek ile cizme arasindaki dantelli corap dikkatini cekti tabi gözlerini ayiramadi abladan yokus asagi. O esnada oyle bir "deliyim ben abi" bakisi atti ki cevresine nasil kelimelere dokeyim bilemedim. Tek ayak onde bitirim durusu ile ahmet kaya sakali kombinine ozel bir kelime turetmekle mesgulum suan. Bacagi ileri atip ayagin once arka kismini sonra on ucunu yere degdirme hareketini iste canlandirip videosunu falan koymaliyim buralara. Edebiyat yetersiz kaliyor. 7. sanata kulac atmak lazim. Yoksa 6. sanat miydi lan bu sinema ? Ne ayakti.

Sound: "Lovage - Anger Management"

Tuesday, November 28, 2006

Calismak

Calismaktan baska yapacak daha iyi birsey soyleyin onu yapalim.
Yok.
O halde deli gibi calismaya devam arkadaslar.
Sadece sagliginiz iyi olsun.

Tüketicinin Gordon Abisi

Monday, November 27, 2006

N'oluyor

Onu ben de bilmiyorum. Ne olacagini gösterecegim.
Siz o arada su oynak musikilere kulak kesilin.