Thursday, March 31, 2011

The Bicycle City

You don't need fuel. You don't need a well paved road.



What happens to an impoverished developing nation town when you flood it with 20,000 bicycles? You lift three times that number of people out of poverty. Pedals for Progress and founder David Schweidenback have been shipping used American bicycles to Rivas, Nicaragua for the last two decades and the transformation has been incredible

thebicyclecityfilm.com

Friday, March 18, 2011

Wednesday, March 16, 2011

Rome Fashion Week!

JohnBenjaminToschak Fulltime!
via delle Convertite'de bir Kartoryalist kazası..

Thursday, March 10, 2011

Roma!

Akdeniz'in diğer çocukları ile kucaklaşma vakti.
Pazar'a, Derby della Capitale.

Shaaaabaniiii Nondaaaaaa, La la la laaaaaaa laaaa!
OooooOOOoooOOOOoooOOOOoooooOOOO!!!!!!!!


Tuesday, March 8, 2011

Vespa #38

Muayene diye birşey var. Üzerinden 1 yıl geçmiş. Elbette cezaya tabi, aylık %5. Kalbinden, ciğerine kadar yokluyorlar. Farların içinde yosunlaşma vardi. Gören amfibi ekipmani zanneder. Yagmur yedikce, far lambalari ici yosun tutmus. Muayene öncesi "check-up" ve buna benzer tüm Servizio'lar, bir yerden sonra aletin yarı fiyatını gecip alet kadara yaklasiyor. Yani, gülü seven dikenine katlaniyor. Hayatın her yerinde, böyle.

Sunday, March 6, 2011

Ugmonk "Carry On" Bag

UGMONK "CarryOn" Bag

Philadelphia'lı tasarımcı Jeff Sheldon'ın kendine ait markası Ugmonk'u uzun zamandır izliyorum. Tipografi canavarı tshirtleri ve disiplini/huyu/suyu pekala şahsa uygun tasarımları ile hep diri, hep takip edilesi. Epeydir Vespa'da bacak arasına bir askı çanta arıyordum. Bacak arası askılığını bilen bilir, Vespa'da hayat kurtarır orası. Ama her çanta da ebatı ile uymaz oraya. Kolayca oraya asılacak, motordan inince omuza atılacak türden birşey (so gay!). Carry On Bag tam da böyle birşey. Üstelik Ugmonk gibi bağımsız tasarımcıları, "handmade" iş yapanları desteklemek güzeldir, iyidir, caizdir.
Satın almak için tıkla, tık tık... ($24)

Carry On demişken de, bir tık da buraya...

Friday, March 4, 2011

Haldun Ağabey

2001 yılında Roma'da SS Lazio deplasmaninda cekilmiş bu fotoda Romalı bir kestanecinin önünde, haşmetli göbeğiyle...
Sevmememin mümkün olamayacagi insanlar vardir. Yüzlerinin nasil hep tebessüm dolu oldugunu merak etmediginiz gibi. Bir tür misyonerdirler. Düstügünüzde kaldirirlar. Galatasaray tribünlerinin agabeyi, kadirşinas kisilik, "eski Istanbul beyfendisi" hikayelerinin son kahramanlarindan, yürekten bir adam, "Haldun ağabey" kansere yenik düstü. Brian Birch'un Kalkan Yumrugu'nu cok severdi, hepimiz gibi.
Huzur icinde yat.

World Painted Blood (Slayer)


See more from Videos on rocktube.us