Saturday, January 11, 2014

I'm Still Standing

Don't you know I'm still standing better than I ever did
Looking like a true survivor, feeling like a little kid
I'm still standing after all this time
Picking up the pieces of my life without you on my mind


Friday, January 3, 2014

Nivanh Chanthara


Tuesday, December 31, 2013

2014

"Öldür ve devam et..." Yılı

Friday, December 27, 2013

Thursday, December 26, 2013

Alt @ Milano

Emmanuelle Alt @ Milano

Tuesday, December 10, 2013

Nike Air Max 90 Sneakerboot

GRIDIRON/BLACK/PINK FORCE/VOLT


Order!

Monday, December 9, 2013

Monday, December 2, 2013

Drones


Nasıl bir geleceğin insanları beklediğine dair.. Çok uzakta değil artık.

Attack of the Drones - Is war becoming a video game?


Friday, November 29, 2013

Quatre Variétés

Pizza sevmem. Yiyebildigim tek pizza Upper Crust, o da iyi malzeme kullandıkları ve ince hamur olduğu için. Pizza yemek isteyen olunca, evde ev işi birşey yaptım. Lavaş üzerine. Yanları yandı, orasını da seven yesin.. Domates püresi ile tabanı sıvadım, taze kaşar ve Doğruluk ezine parçaları, maydonoz, biraz kuru domates, biraz da kiraz domates... Yanına da roka-marul harmanı. Yeşillik her zaman iyidir.


Patates kızartması kim sevmez ki? Ancak artık fırında yapmaktan başka formu düşünemiyorum. Son zamanlarda en son iyi patates nerde yedim acaba: Shake Shack'in patatesleri ve şu anda aklıma gelmeyen 1-2 dükkanda...


Bonfile, vazgeçilmezim. Çok iyi antrikot bulunca elbette bonfileye nal toplatabilir ama iyisini bulmak çok zor. İyi bir kasabın varsa, iyi bonfile bulursun. Kırmızı soğanla beraber, vokta kavurdum. Çok az.Bonfile çok pişirmeye gelmez. Hafif kimyon, biraz salata sosu ve marulla.


Soya sosu ile de güzel gidiyor...


Bir çocukluk hatırası: Dilim üstüne kaşar-sucuk. Pazar sabahlarını hatırlatıyor bana. En erken kalkan babam gazete almaya iner, dönüşte bunu fırınlardı... Bir hafıza tazeletici gibi.


Thursday, November 28, 2013

Alana Blanchard

İşini bilenler ve işini yapanlar... iyiler...