Thursday, January 7, 2010

Moleskine

Moleskine ruzgari Hakan (Not Raul) vasitasiyla beni de salladi, karsi koyamadim artik. Cep boy karalama defteri, not defteri.. Ne derseniz diyin, kirtasiye, kitap, kalem, defter canavariysaniz bizim gibi; alin ve yiyin. 3lu pakette. Cizgisiz, kareli ve cizgili.

moleskine-cahier

9 comments:

zajebiście said...

harika bir şey bu. ajanda için de tünele giderken solda kalan bir yer var, belediyenin sanırsam. harika istanbul ajandaları oluyor. sinema numaralarına kadar var içinde.

ako said...

ben de son zamanlarda delisi oldum moleskine'nin. ajandası zor bulunuyor

Yağız Gönüler said...

anormal pahalı. alternatifleri de çok güzel, kabalcı da bulunabilir.

Murat Emre Kervancılar said...

başta normal boyutta olanları taşıyamazmış gibi geliyor, 3'lü pakettekilerin ince olmasından yararlanırım diye düşünüyor insan. fakat kısa süre sonra normal boyut (artık kime göre neye göre normalse, başka türlü anlatamadım) terfi ediyor.

kareli olanları favorim. tam ihtiyacıma yönelik. kareler çok muntazam. en sevdiğim hediye ayrıca.

KP said...

3 yılda birini bitirip, 2. sini yarıladığım, yanımdan ayırmadığım akıl defterim. Arada bir sayfalarını karıştırıp, aldığım notlarla beni o anlara götüren, artık onsuz kendimi eksik hissedeceğim, unutkanlığımı çözen yegane şey.

Coskun Celik said...

Askerde 15 ay boyunca yanımda oldu. Müthiş birşey. Cep boy'dan kastın hangi cep bilmiyorum ama gömlek cebine sığacak kadar ufak, sigara paketi ebadında olanını bulamadım henüz, ben bulamadım en azından:)

Knock Knock said...

Önceki gün D&R'da aynısını görünce aklıma bu post geldi. 3'lü paketlemişler. kutu kutu saçmalama defterlerim olmasına rağmen almak üzereydim ki, boyutları biraz ufak sanki.

kemiKsiz said...

boyutu ufak gibi görünse de, belirli bir konu başlığı altında topladığınız şeyler için çok ideal. çizgisizi en sevdiğim! bu boyutun sayfaları kraft kağıdından olanını da çıkartsalar, tadından yinmez.

Çift Kaşarlı Tost said...

ucgen kitabevi, yazmayi ogrendigimiz kirmizi kapli defterler !!!