Friday, May 14, 2010

FlugTAG 2010

Her insan uçmak ister. Bazıları korkmasına rağmen yine de uçabilmeyi diler. Kahraman bir pilot olma hayali vardır tüm çocukların.



Biz agaçtan ucmaya calisirdik. Ama bilincli bir sekilde degil, meyveleri toplarken yere kapaklanirdik. Bugun "meyveye, agaca dalmamis" cocuklara üzülüyorum. Dalmayi birak, agac görebilmelerine sükretmeleri lazim. Oysa her cocugun icinde o zamanlar, yani benim hatirladigim, agacin tepesinde bir evde yasamak ve agactan agaca ucmak fikri vardi.



RedBull, FlugTag ile sizi ucuruyor. Icinde ucmak hevesi kalanlar, belki o zamanlarin agac tepesinde ev yapmaya calisanlari, bugun garip aletlerle ucma fikrini körüklüyorlar. Gecen gun Emre ile konusurken niye bu ülkede "tasarim kültürü" gelisemiyor ve "iyi tasarlanmis ürünlere" ragbet göserilmiyor diye lafladik ayaküstü karsilasinca, laf nereden nereye geldiyse..

23'ünde Caddebostan'da görüsmek üzere...

Favori takimim adindan dolayi Urban Vespa.

2.RED BULL FLUGTAG İSTANBUL
23 MAYIS 2010 PAZAR, CADDEBOSTAN SAHİL
Uçmak için güzel bir gün…
http://www.redbullflugtag.com.tr

1 comments:

elixir said...

En son sahildeki zımbırtısına gittiydim ben bi yil degil 2 yil ..belki 3 yil olmusum..Beynim kabul etmiyor..
Cok matrakti buralari..insanlarin tepkileri falan..
kesin gidilesi ama otomobil kesinlikle buyuk yalan..ya yaya gidecen ya motorla...ya da agir abileri davet ettikleri motorlarla..
ben sahilden gormeye kastikca motorlardaki güruh ohahehey tarzindaydi..Bi de elde mutlaka su olmali..gunes basa gececek susuz cekilmez..
ehm :)