Thursday, July 16, 2009

Ritmik Tokatla

Kediyi fazla kurcalamican, sabrinin tukendigi yerde cakar tokadi...
Tak tuka tak tak tak tak..Ritm duygusu tam sipanin.


6 comments:

n0s said...

kedi tav olmuş o belli ama bunların tırnakları cıkarmadan patilerle vurmalarına hastayım bi de nankör derler

Trofolo said...

suratina yakin oldugu zamanlar ozellikle insanin gozune dikkat ettiklerini dusunuyorum, icgüdüsel olarak. zarar vermekten aslinda epey cekiniyorlar ve özenliler sanki. canini yaksan bile asla senin hassas oldugun noktalarina karsilik vermezler. bunun acaba bilimsel bir aciklamasi var midir. insani bir tavir cunku aslinda. hayvanin bu kadar hassas olmasi pek beklenemez ne kadar evcillesse de.

Handan said...

benim kokoş da tırnaklarını çıkarmadan oynuyor zaman zaman benimle, şaşırmıştım ilkinde sadece pati vuruyor oynuyor, göbeğini iaçıyor seveyim diye o arada ellerimi yakalamak ister gibi aman anlatamadım. tırmık atmıyor oynarken.

Beercholic said...

bu gerçek mi ya? resmen kombo yapmış kedi.

graSS said...

bizim serseri kucağa gelmez kendini sevdirmez,pençeler ısırır.kaplandan 2dk önce dönüşmüş kediye sanki.lakin suratını yaklaştırdığında gerçekten hiçbirşey yapmıyor.anlamadım gitti.seziyorlar dediğin gibi sanırım göze falan zarar vereceklerini.

mondo trasho said...

ingilizce karakter kullanımından dolayı sabrı 'sabri' diye okudum. sabri sarıoğlu göndermesi var sandım. 0,2 saniyelik bir anda! bir andaaa br andaaa bir anda (pinhani..)