Sunday, June 21, 2009

Dean Saunders 45

Yolu Galatasaray'dan gecen bu büyük golcü,
yilin en uzun günü yani bugün 45 yasina girdi:

Hani dilini isirip da sagdan kayardin ya ceza sahasina dogru...

DEAN-SAUNDERS

6 comments:

gokmenoz said...

Şaşırdım 45 olduğunu öğrenince. İlkokulda bağırırdık ismini kozalaktan futbol oynarken teneffüs aralarında. show tv'li sarı forma altında başka biriydi. unutamadığım bi golü var ki hangi takım bilmiyorum ama son dakikalara doğruydu yanılmıyorsam aşırtma bir golle -öyle böyle değil- öne geçirmişti tekrar.

vay be, yıllar her sene daha çabuk geçiyor sanki.

firat selcuk said...

showtv reklamlı duz sarı formamı giyerdim.. sırtında 11 yazardı, ilk orjinal formamdı.. ancak ben kubilay turkyılmaz veya baska birisi olmazdım, saunders olurdum oyle kosardım sokakta plastik topun pesinde..

tum bunlar daha dun gibi aklımdayken bu sevimli adam 45'e gelivermis.. iyi ki dogmus ve bu topraklara ayak basmıs..

müşkülpesent said...

@mad

o unutulmayan aşırtma gol ali sami yen'de oynadığımız istanbulspor maçındaydı, maça bülent'in kafayla verdiği geri pasın gol olmasıyla 1-0 yenik başladık ve 4-2 galip bitirdik.

Saunders'ın aşırtması eski açık kalesine doğru oldu ben yeni açıktaydım ve aşırtılan topun nereye gittiğini uzun süre anlayamamamıştım çünkü o zamanlar o tarz golleri pek görmüyorduk garip gelmişti :)

gokmenoz said...

@ müşkülpesent

doğru söylüyosun eski açık tarafındaydı, sen yine iyisin mabedde erişmişsin o ana, biz de gelibolu'nun lodoslu gecelerinde takip ediyorduk uzaktan sarı-kırmızıyı. teşekkürler hatırlatma için ;)

n0s said...

hadi bunu da boş geçmiim, venison marsh ve saunders ilk cmlerin ucuza kapatılan iyi oyuncularındandı, heralde gs yonetiminde de bole biri vardı ki 3ünü birden aldılar. işin komik tarafı şimdi ismini hatırlamadığım (ve o zmnlar çok sevdiğim, şövalye lakaplı ve birkaç yıl sora ölen) bir hürriyet köşe yazarı oğlu oynarken cmyi açıp ordaki özellikleri sanki istatistikler tutulmuş ingilterede işler böle yürüyomuş gibi yazmış beni de gülümsetmişti. saunders diince aklıma gelen 2. şey de nedvedin 30 metreden nezihinin kollarını büküvermesi :) kimdi o yazar?

hirondelle said...

bu abinin unutamadığım golü antepe attığı goldü. ceza sahasının hemen dışından ayağının içiyle dokunmuş top zımba gibi doksana asılmıştı. hep gülerdi kewell'ı da bu adama benzediği için sevdim ilk başlarda. sonra o da bordoya taktı benzer bir golü.