Tuesday, September 15, 2009

Garlic Press from Kuhn Rikon



Bu sarmisak presleyen aletlerin en büyük sikintisi, o delikleri temizlemek. Easy-to-clean diyor ama pek inanilasi degil. Ve tabi en büyük falso, bu aleti bulasik makinesine atmak. Saf, billur gibi sarmisak kokusu sinmis bir obek bardak, canakla bulusmak..

3 comments:

Cimbo said...

Almanlar bir et fabrikasını gezerken, soğuk hava depolarında sarımsakları görür; ya siz Türkler ne kadar akıllısınız biz et kokusunu gidermek için her şeyi yaptık gideremedik siz sarımsak koyarak çözmüşsünüz der. Halbuki sarımsaklar orda muhafaza amaçlı beklemektedir.
Do not underestimate the power of sarımsak.

İlk... said...

amaaan bıçağın bir tarafıyla üzerine bastır, ezilsin iyice...sonra ince ince bir iki kere kıy yeter... :) ne uğraşcan rendeyle felan...ha bide yıkamaya uğraş onuu...pöööf uzun iş... :)

mindbender said...

o rende kismi disari dogru cikiyor, icten disa dogru
temizlemesi kolay baya, bizim evde benzeri var, harbiden kolay.