Tuesday, December 12, 2006

Güler Ocakbaşı: Damdesyondan Aşağı....

Güler'i Carlos'tan biliyorum. Seneler önce bir iki kez Carlos'un St.Michel ekurisi ile oturmustuk. Yukari kat tavani basik fenalik gecirtir insana, asagi kati da dar cinnet gecirtir insana, ama lezzetli yer mide fesadi gecirtir insana... Insan insan olsa o kadar yemez zaten.

Son 2 mactir ya da emin degilim son 3 macin 2'sinde mac arkasi Güler'e oturma fikseyazdi. Gecen Pazar, Dökme militariservise kosacagi icin daha bir ehemmiyetli ve genis katilimli oldu Güler. Sakki, Giovanni, Lupitel, Selen Dökme, Dökme'nin bizzati kendisi, raki sisesini alip eve goturecek kadar pislesen Sirp insan Cemire, "sadece Anil" ve ben. Genel Sekreter'in saibe ile ortama katilmamasi not olarak alindi.

Bir tur copsis, bir tur kuzu sis, arkasina duble duble sebzeli, sarmisakli beyti. Arada kacak bir kuzu sis daha ve plase olarak ciger sis. Meze olayina karsi cikan Giovanni'ye inat, saksuka, kerevizezme, gavurdagi, tulum, zeytinyagli yaprak sarma da bonus olarak masaya katilan diger arkadaslardi.

Gulerocakbasiyadur
(taken with Sony PSP, EyeToy 1.3MP camera)

***

12 Aralik aksami Carlos ve Giovanni'yi koluma takip Güler'e çöktük. Çöküs o çöküs. En son 4 2 3 1 mi ne oyle bir dizilis uzerine panel duzenlemis ben futbol dersleri aliyordum bu ikiliden.

0 comments: