Friday, March 9, 2007

CISplatin

Bir yil sonra gececek, gecer denen ugultu artik canimi sikmaya basladi ya da coktan basladi ya da bu ugultuyu duymak tamamen muzigi durdurmakla alakali. Sirf bunun icin bir mp3 player aldim. Tum bosluklari sarkilarla doldurmak icin. Kulaklik ugultuya karsi bir uzvum gibi. Ve hayat az oncekinden daha degisik bir ani hep kucaginda tasiyor. Kabul etmeli ve devam etmeliyiz. Ne kadar positive oyle degil mi?


Cisplatin (pronounced sis-pla-tin) is a chemotherapy drug that is given as a treatment for some types of cancer. It is most commonly used to treat testicular, bladder, lung, gullet (oesophagus), stomach and ovarian cancers. This information describes cisplatin, how it is given and some of its possible side effects. It should ideally be read with our general information about chemotherapy and about your type of cancer, which give further information and advice.

1 comments:

ogur said...

asıl kullanım alanı testis ca.'dır.
evre c testis ca nedeniyle 3 ay kadar(4 kur) kullandık.Sadece bu yoktu tabi sayısız ilaç daha vardı ama en vurucusu budur.saçsız sakalsız rahat aslında bea :)Mucize ilaçtır.Bulan cennetliktir.