Wednesday, March 14, 2007

LA ROMA: Official AS Roma Club Magazine

AS Roma kulubünün resmi aylik dergisi LA ROMA'nin 56. sayisinda kapak yeni transferleri Isvecli orta saha oyuncusu Christian Wilhelmsson. La Roma'nin kapak produksiyonlarini cok basarili buldugum icin buraya ilistireyim dedim. Resmi kulup dergilerinin kapak icin studyo calismasi yapmalari özenli geliyor acikcasi.


Derginin en kabiz kapagi Walter Samuel'in, bunu TR'de yaptiklarinda kiro diye nitelendirilebilecek terlik ici beyaz corapla poz verdigi kapak. Bir de 56 sayida Totti, Cassano, De Rossi, Cafu, Dacourt'un dönerek sürekli kapak yapilmasi. Yeni gelin heyecani ile 1 ve 3. sayi kapaklarinin Cafu olmasi da cabasi.
Yine de TR'deki resmi kulup dergileri, hala Avrupa'dakileri kadar iyi tipografi kullaniminin yanindan bile gecemiyor. Beter bir kazmalik TR'de fazlasiyla mevcut yani.


Resmi Sitende Düsman Topraklar Topcusu
Asagidaki capture'a dikkatli bakarsaniz, AS Roma resmi sitesindeki sag ust kosedeki Gilette banner'inda Ivan Gennaro Gattuso'nun "sizi sögüslerim" bakisini gorebilirsiniz. Roma resmi sitesinde AC Milan'li bir oyuncunun oynadigi reklam dönebiliyor. Galatasaray.org'da "Chucky"Aysegul'u görmek istemezdim sahsen. Totti ile Gattuso'nun birlikte oynadigi Vodafone Italya reklamlarini da hatirlamak gerek.,


1 comments:

Yağız Gönüler said...

Ultras Roma ekibi de Gattuso durumundan yakınmış kendi sitesinde.