Friday, March 16, 2007

28 Gün Sonra Istanbul!

Danny Boyle'in "28 Days Later"i gibi; Istanbul virus, veba, mikrop, salgin altinda. Tanidigim herkes hasta. Abartisiz hasta ama. Ofistekiler, es dost, tum uzanabildigim butun networkumun insanlari hasta. Herkesin ayni anda hasta oldugu boyle bir donem hatirlamiyorum. 3 gundur de ben duzelemiyorum. Azamit, Aziltat mi ne haltsa 3 gunluk antibiyotik cakip, her gun de Pharmaton'u indirdim girtlaktan ama bana misin demiyor. Agiz, burun kapali. Bir zibidilik var ve henuz kokusu cikmadi.
Koku demisken: "Christian Dior - Homme"

Pharmaton'a da Giovanni ile ginsengli killi tuylu seylerle gunluk performansi arttiralim dedik diye tutulduk, zorumuz neyse... Ama bu berbat kokulu ilaclarin bir halta yaradigi yok. Verdigin parayla kaliyorsun galiba. Hani nerde o zimba gibi 48 saat caki gibi caki gibi haller.. Bizi mi yediler ne...


3 comments:

Yağız Gönüler said...

Bende milletin gazına gelip almıştım hatta he-man olacağımı sanıp blogada yazmıştım. Hiçbir gelişme yok, evde kaldım abi.

Trofolo said...

Balik yagi mi ne ufakken oyle birsey kakalardi valide hanim, gelisim icin.. O kokudan beri duydugum en berbat koku. Cöpler bile daha katlanilir kokuyor.

n0s said...

28 weeks later devam filmi çekiliomus veya cekilmiş kimbilir belki sadece çekilmesi dusunuluyodur