Tuesday, August 12, 2008

Küçük Boklar Kitabı



Karisinin basindan asagi bir kavanoz sictigi boku boca eden bir adama -belki de yine nezaketen- tv kanalinda siyaset konusturuyorlar.
Bundan ala demokrasi mi var...

4 comments:

shadowboxer said...

insanları -özellikle çok sinirli iken- yaptıkları tek hareket ile yargılamak ve asmak doğru mudur? bu mudur?

Kartal Bafiler said...

Bu muymuş o adam.
Bu arada tek hareket ama ,
ne hareket.

Trofolo said...

hic evlenmedim, hic esim olmadi, ama sanirim kafasindan asagi sictigi bir boku bosaltan bir es olsaydim, ardindan tv'ye cikip gevrek gevrek gülerek laf cambazligi yapmazdim. napardim, ya kimsenin beni bulamayacagi ucra bir yere goc ederdim ya da mevcut hali hazirdaki pozisyonumda, oldugum yerde, evde, bir koltugunda altindan aylarca cikmazdim. ozellikle diskisini kavanozlayip, projelendirip, mutfaga gidip kadinin kafasindan asagi boca edecek bir ruh halini hangi "cok sinirlilik" aciklayabilir ki? yok boyle birsey. tum bunlar bir yana, dun aksam tv'den tuncay ozkan'dan ayar ustune ayar yedi. nasil bir gevreklikse herifin ki, zaten "ampul"un sozculugunu yapmasi bu kadina siddetin acis bücüs tarihi ile de guzel bir kucaklasma sergilemiyor mu...

Ortega said...

Bir anlik sinirle o hareketi yaptigini, tepkisinde hakli oldugunu ama karisinin kafasindan asagiya bir kavanoz diskiyi boca ettiginden oturu pisman oldugunu soylemis hazretleri..

Bi de olmasaydin anasini satayim..