Friday, March 13, 2009

Size Limit

Baba diyor ki, 1.90 adami, 1.60 adam nasil devirsin a hoca... Ha hoca...



Nasi devirsin.. Bir Avustralyali, bir Macar'a, bu boyda bir Türk'ün, bir Alman'i deviremiyecegini anlatiyor. Tum bunlari yaparken hic suphesiz ki o Anzak'in kalbi, Türk icin atiyor.
Senin ne kadar "baba"oldugunun farkina varir mi bu şureka, anlarlar mi o yukari uzanan elin o asagi alcalan el ile arasinda anlatmaya calistigin seyin samimiyet olduguna....
Bu olan bitenin tarihte not dusulenler olduguna taniklik edildiginin farkina varmak lazim. Bunlar her zaman olmaz, bu adamlardan her zaman olmaz...

Lan Giovanni tartin bozuksa getir ben iyi tartarim :)

Harry Kewell, Liverpool'dan geldi ama Florya'da kramponlarini kendi temizliyor. Tahminen bilmiyordunuz, simdi okuyarak ogrendiniz... Rica edeyim, kalkip bir de alkislayin simdi.

6 comments:

Houston said...

Abi kanda var sanırım... "Babanız da mı yazardı?" diye sormak istiyorum şuan. Enfes...

Tassadar said...

Daddy Cool,

Harry Kewell diye gırtlak patlatmak ister bu deli gönül. ASY'de ilk maçta, borç ödemek adına, Yıllardır oynayıp gol sevinçlerinde bile taraftarına, formasına, armasına sahip çıkmayan "türk"lerin arasından sıyrılan bu büyük adama teşekkür etmek için.

Daddy Daddy Cool...

mondo trasho said...

biri yazmış sözlüğe ilk maçta haykırılmalı cidden şu şekilde:
"kewellll kewellll rock you!"

murarty said...

Kewell'in samimiyetinden hiç şüphem yok.Alkışlıyorum.Ama Sabri'nin 1.90'lık adama yaptığı hareket fauldü.

Güçlü said...

Ben burada; "mantıklı" bir itirazla hakemi etki altına almayı beceren bir futbol zekası görüyorum.Bu itirazı yapan futbocuda; zekasının yanında , şartlar ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayan, tanrı vergisi yeteneklerinin hakkını yaşadığı düzgün hayatla veren, bir profesyonel görüyorum.
Bu adam Olympiakos'a da gitse aynı, PSG'ye de gitse aynı, Fener'e de gitse aynı! Biz böyle profesyonelleri görmeye alışık olmadığımız için, hayranlıkla izliyoruz Harry'i.İngiltere'de futbol seyircisi olsak, böyle adamları kanıksamış olurduk...Bence ülkenin futbol kültürü, spor kültürü ve hatta genişletiyorum "kültür"üdür, bizim bakış açılarımızı etkileyen.

Alev said...

@ Güçlü,

Bütün herşeyin özeti budur. Umarım daha bir çok böyle güzel örneklere tanık oluruz.