Friday, May 22, 2009

Prekazi: "Burasi Benim Evim"

İstanbul'a her geldiginde havaalanindan direkt Florya'ya gecen adam. "burasi benim evim". Prekazi, kulupten futbolcuya vefanin degil, futbolcudan kulube vefaninin en baba ornegi. Artik cocuklari Galatasarayli yapan adamlar da oyle kolay cikmiyor be Cevad.
Kartondan şapkam, yün atkım, pelerin bayragim, meysu içecegim ve pidemle kalenin tam arkasindayim, gol at diye bekliyorum...

Cevad Prekazi

5 comments:

n0s said...

arkada trabzon yerine gs bayrakları olsa resim daha ii olurmuş=))
prekazi altayda oynamış mıydı? ufakken ataturk stadının kale arkasında izlediğim sol kesme bi frikik golünü hatırlıyorum, altayda oynarken attı gibi hatırlıyorum, top havada nike'ın extra falsolu topları gibi kavis çizmişti. acaba bu çocuklukta yarattığım bi hayal mi? yoksa bi ara oynadı ve attı mı?

mondo trasho said...

ve tabii üzerimde telefunken reklamlı endüstriyel olmayan formam. ya da vestel.. daha yenilere gidersek türk bank (güvenininizn eseri mi? ikinci adresiniz mi? ikinci adresiniz daha iyi bir slogan tesadüfü olurdu türk bank için. ali sami yen'i de çağrıştırırdı...)

müşkülpesent said...

galatasaray'dan sonra altay ve bakırköyspor'da da oynadı.

çağlar mercan said...

Şort altına tayt giydik çoraplarımızı bileklerimize kadar indirdik mahaller maçlarında...En büyük hayalimizdi saçın arkasında kuyruk bırakmak...Tam oluyordu biraz biraz yaz tatilinde hayallerimiz orta okul hocacının elindeki makasa bakıyordu...8 numara rıdvan'a değil cevad prekaziye aitti bizim gözümüzde!!!

U.Ç.K. said...

Önünde rakip oyuncu varken kestiği topları canlı izleyemedik ona yanarım,bide prekaziye dair antreman sahasına maketten adamdan dizip frikik çalışması yaparken fotoları çıkardı spor gazetelerinde onu
hatırlarım,heralde öle fotoları ilk o veriyodu yada ben onu hatırlıyorum.Klas adamdı vesselam
Ettori'yi sevdirmişdir bana.