Sunday, October 12, 2008

Rombid


rombid, originally uploaded by zoban r.

room-bit
Son 3 yilda bozulan 3. crt monitor. İki adet Sony 22", bir adet Samsung 22". Dumbwire ile zaten bir tür karin agrisi olan Sony'den sonra, piyasada Sony Trinitron bulamayinca, kalan tek urun marka Samsung'du. Cok direndim LCD ekranlara gecis yapmamaya ama en sonunda Samsung da bel verince, mecburen fotografta gozuken Philips Wide 22"- 220XW modelini almak zorunda kaldim. Hos bugun Teknosa'larin birinde, EP'den aldigim fiyatin%20'si daha ucuzladigini gorunce, ekonomik krize ve kerize sövmedim desem yalan olur. Yansima, renk kalibrasyonunda debelenme gibi sorunlar yok gibi ama LCD benim donda biraz bol duruyor. Evet sag yandaki da LCD, ama flat-tv, o da Philips. Oysa ben iflah olmaz bir Sony fanatigiyim. Çok canim sikiliyor bu duruma.

Bir video-santaj-montaj prosesi esnasinda cekilmistir yukaridaki foto.

6 comments:

NYG said...

biz de "offical disguast product: mug" istiyoruz masamızın üzerinde !
**
laptop tavsiyesi isteyenler oluyordu bizim cenahtan senin lafını satıyoduk onlara: "Sony Vaio'dan sasilmasin. Basmiyim tokadi." lcd ekran olarak samsungtan memnunuz ama daha bir inç istiyor gönlümüz philips deneyecez gibi

BT said...

sony'i satanı biz de satarız.
İmza: Tokyolu Tatangalar

Trofolo said...

nyg; beyaz sade bir mug üzerine sticker kaplama o, baskili bir mug degil yani. olsa yollardim isteyen herkese.
sony vaio konusundaki artik kimseye tavsiyede bulunmuyorum. ben belki hoyrat kullanmis olabilirim ama 2. yilinda alet kaput oldu. kenarda ole yatiyor. kesinlikle bir daha almam ki bu aralar HP bakiniyorum kendime.

aceto;
sony ultra-hd bakiniyorum, kizlar hd televizyonu olan erkeklerden hoslaniyorlarmis artik. elektro-fetis.

Unknown said...

monitor konusunda su firma kenara not edilmesi gerekenlerdenmis,
http://www.barco.com

NYG said...

imama namaz öğretmek olacak ama :)

hp'nin pavillon serisinden hiç haz almıyorum entertainment serisi olarak geçiyor ve içinden abudik gubidik gereksiz yazılımlar zorunlu çıkıyor ki hiç tercihim değildir..

compaq serisi ve 1.5 yıldır kullandığım 6715b yi naçizane tavsiye edebilirim. tek eksiği harici extra numpad. fingerprint özelliği de olsun derim. bu kullanıcı adı/şifre mezarlığında kullanışlı bir yöntem.

ventesimo said...

http://www.aoc-europe.com/wTr/index.php

bu firma da atlanmamalı..