Sunday, November 2, 2008

Sütlü Günlüğü #001

Sütlü'de son durumlar. Siringa yerine biberona gectik. Biberonu aldigimiz veteriner bize bayat sut tozu satti. 1 hafta kullandik, Sütlü bagirsaklari saldi, ishal oldu. Süt tozunu goturup geri verdik. Falsolarinin farkina varip, fazla ses etmeden iade aldilar ufak mirin kirinlar esliginde. Yerine yas mama aldik, Kitten. Yas mama yemeye baslayi 3 gun oluyor. Ciyaklama, mirrrlama, miyavlamada azalma oldu, disi aslan ac kaliyormus megerse, idrak edemedik. Sütlü 6 haftalik oldu. Tuvaletini ogrendi, tek sikinti aslen Urfali gibi davranip, yas mamaya ayaklari ile dalmasi... Sonra zorunlu olarak banyoya gidip dus aldirmak zorunda kaliyoruz. Kediler yikanmaz bir sehir efsanesidir, bu evde yasayacak bir kedi sabah aksam dus almak zorundadir arkadas.


sonucta-kedigillerden

sutlu-hesabi sutlu-aslan

sutlu-diller

5 comments:

admin said...

aman yarabbi gerçek mi bu?

o ayaklarla dalma durumu biraz büyüdüklerinde geçiyor.

benim hayvanat da çok abarttığı için en sonunda yüksekçe bi kaba koydum mamayı, sadece kafayla uzanıyodu dalamıyodu ayakları.

voodoo girl said...

bebeklere/küçük hayvanlara falan aaaay ne tatlııııaaaaa diyen kızlardan olmadım hiç ama böyle de fotoğraf konulmaz ki arkadaş :)

petit said...

Zoban kedi olduğuna emin misin bunun? 2 ay sonra falan kaplan çıkmasın.

Cimbo said...

sütlü sen bizim herseyimizsin

fyckreth® said...

supermis yahu.. benim kaplan yavruyken laptopun klavyesine oturup alttan gelen sicakligin keyfini surerdi :)