Saturday, November 22, 2008

Sütlü Günlüğü #003

Biberon devri kapandi. Bir kedinin ilk 1,5 ayi ne zorluymus be arkadas. Resmen cocuk buyutur gibi baktik. Neyse ki artik yalap sulap tasindan suyunu icip, yas mamaya, junior kuru mamaya talim ediyor. Hatta mutfakta yakalarsa beni koyun peynirinden de götürüyor. Mutfaktan benden once cikip, salon kapisi dibinde pusuya yatmalar. Sadece ufak bir sorunumuz var. Sütlü kendini ceylan zannediyor. Yan yan yürüyor, yan yan zipliyor. Kalorifer uzeri postu sermece...

to take

sutluavda sutlu-fitneci

4 comments:

biggins said...

Zoban; tuvalet işi ne durumda? Alıştı mı belli bir yere yapmaya? Daha çok küçük ama, arkadaşım alacak evine bir kedi, kafasına takılan tek nokta tuvalet olayı..

graSS said...

hafif de comandosluk varsa ruhunda perdelere dikkat..!

Trofolo said...

Biggins;
Ilk bir haftadan sonra kumuna alisiyor. Yemegini yedirdikten sonra biz kumuna birakiyorduk. Orada eseleyip ogrendi kendi kendine. Icgudusel olsa gerek. Simdi balkonda kumuna gidiyor direkt. Yemeginin de yerini ogrendi. Arada mutfaga salca oluyor sadece.

Grass;
Kedi sonucta, herseye hazirlikliyiz :)

Anonymous said...

fazla lükse alıştırma bence, iran şahının kedisi altın kapta ender bulunan bir balık yermiş özel limon sosuyla. balığın nesli mi tükenmiş ne olmuş, hayvan başka şey yemiyor tabi, açlıktan ölmüş sonunda.