Tuesday, November 4, 2008

Christian Audigier


Dun aksam GS yonetimi futbolculara bir yemek veriyor. Arda uzerine Luxury urun tasarimcisi Christian Audigier imzali bir t-shirtle katiliyor. Kafasindaki hampo sapkasina birsey demiyorum. Bu urunlerden kullanan bir tipleme var GS Numarali tribununde. Oray Egin ve Saba Tumer'i de yanina kattigi maclar oluyor(gecen yil asy-de fb maci), olasilikla Ataköy gettosundan bir yasam unitesi. Arda'nin akil hocasi, styling maker'i, idman arkasi Florya ortamlari ekurisi olup olmadigi konusundaki derin takibatim devam ediyor.

230$ 'a tshirtleri satilan Audigier'nin koleksiyonundan numuneler icin:
http://www.christianaudigier.com/Men-s-Tees-s/104.htm

Christian Audigier * Don Hardy
http://www.donedhardy.com/about_us.html

Oh! What a fantastic Douchebag Goal!

12 comments:

anotherstar said...

suraya bir gun olsun koment birakmisligim yoktur ama su resmi su hali gorunce dayanamadim "ardaaa porsche nerede?" demek istiyorum. ayrica bu christian audigier yani von dutch markasi gayet varos bir markadir, oyle new york fashion week'e filan degil de platin sacli yanik tenli los angeles fashion week'e cikar. sapkalari meshurdur butun celebriti takimi o cirkin sapklari takip bir kere olsun people dergisine poz verirler. ancak ucuz degildir bizim genc futbolcuların tarzına da gayet uygundur.bir de uzerine jacob&co. saat ve cirkin louis vuitton cantalari eklersek futbolcu dunyasi icin "average white band" cikar ortaya. florya demisken marka da gayet florya'ya uygundur; roma sutunlu havuzlu villarla, cebinde silahli insanlarla florya yanindaki yesilkoy-yesilyurt'a nazaran mobtown gibidir.
yazmayip yazmayip paragraf yazdim ya bravo. yok bundan sonra koment moment ama tutamadim iste arda nin su resmini gorunce.

dito said...

Anlattıkların ışığında, Arda için en büyük tehlike; Oray Eğin'in yeni gözdesi olması...

Emre B. ve Kerem Tunçeri çok çekmişti Oray'dan.
Bilenler, bilmeyenlere anlatsın.

Hamza said...

Belezoğlu Emre kasa bir topçu olma yolunda hızla bir ilerleme var Arda Turan oleyyyy kardeşimizde.
Fener maçında tribün yerine takıma oynamasını bekliyoruz.
Bir pazar günümüzün daha içine edilmesin lütfen.
8 sene oldu ayıp denen bir şey var.
En son kadıköy galibiyetini canlı gözlerle göremeyenler için ''Arda Turan vuruyor ve gol!!!!''

Kartal Bafiler said...

Şapka , şapkadan öte...
Arda zaten komik adam şapkayla iyice palyaço olmuş,

n0s said...

madem herkes vuruyo düşene 1 tekme de ben atayım arda dinci mi olmuş geçenlerde oyle bi izlenim veren bişeyler okudum mu gordum mu hatırlayamadım şimdi takipçilerine sorayım :D

dionemimass said...

star
nerede porsche dedin.. siparisi vermis bile :)

Sir Douglas McGiven said...

parası varsa alsın arkadaş, kime ne? oray'a da alsın hatta. yapmayın yahu, gözünüzü seveyim. bir dönemler ülkenin karışık olduğu zamanlarda sabancı'nın, koç'un malına göz diker laf atarlarmış. ne farkı var? Türk futbolunun yanına, taraftara da revizyon gerek böyle giderse.

Trofolo said...

Douglas;

Servet dusmanligi olarak algilamissin ama beni ilgilendiren tarafi ya da bir baska acidan soylemek gerekirse, alakadar eden keywordler sunlardi: luxury design, ed hardy, audigier, galatasaray.

icinde "servet dusmanligi" yok. sabanci ve koc'un malini "nasil" yaptigiysa baska bir alan, onu bilenlere birakmali.

Unknown said...

ed hardy sapkalarda iyi tasarimlar vardir hatta bir tane de bende vardir bu sapkalardan, lux konusunda gelince kadikoy'den 20 ytl'ye almistim ed hardy sapkayi. nike'dan ucuz yani.

Ortega said...

n0s,

Bahsettiğin şey, Arda'nın kamuoyunda Nurcular diye tanılan ve Hakan Şükür, Arif Erdem gibi topçuların peşinden koştuğu cemaatle birlikte adının zikredilmesi durumu herhalde. Bu konuda bazen ben de bir şeyler duyuyorum ama ne derece doğrudur bilinmez.

Anonymous said...

ed hardy'li bir baslıgı zaten bekliyordum ama biraz da sasırdım acıkcası: Gs li futbolcular arasında bir Ed Hardy furyası var ki ben ilk Servet Çetin de görmüştüm... şaşırma nedenim de bu öncelikle Servet'i
ele al(saydınız:))ırsınız diye düsünüyordum isabet ettiremedim...
yakında dövme de yaptırırlar mı dersiniz.... by ed hardy =)

graSS said...

bu ed hardy olayının varlığından bile haberdar değilken bu sene beğenip aldım bi ayakkabısını.öyle sanıldığı gibi kokoş işi pahalı bir marka değil.150miş sezon sonu 75 verdik.bırakın da giysin arda oğlan.