Sunday, November 23, 2008

Ortamlar #2


Müskülpesent yollamis bunu da.
"Pc, Lcd, Digiturk HD, PS2, fotoyu ceken iphone, Metin Oktay sol başta " demiş.
Müsadenizle eger sizlerden materyal gelecekse onlari degerlendireyim biraz. Simdi Müskülpesentcim sen calisirken donup kafayi maci nasi izliyorsun. LCD'yi oraya asinca tabi altina anne usulu bir sehpa cekilmis. Altindakablo cehennemi. Digiturk HD hos tabi, almak lazim. Lakin kac HD yayin izleyebiliyorsunuz musunuz? Duvardaki raf sistemini begendim ama daginiklik hic hosuma gitmedi (Dünyanin en düzenli insani!)
Duvara asilan posterlerden oturu yasi maksimim 22 diye hesap ediyorum. Yas ilerledikce duvara poster asilmaz diye bir yargi vardir, garip degil mi... Calisma masasini da "valide etajer masasina" benzettim bagisla. Baba yadigari antika bir parca da olabilir, biz burdan kestiremiyoruz. Soda sisesi bir FB maglubiyeti sonrasi acilmis olmasin he he :) Masa üstü tam benlik, Arap Saçı Company. Ara ki bulasin aradigin şeyi.

2 comments:

müşkülpesent said...

soruları cevaplamya başlayayım :)
şimdi yaş 26dan 27 ye geçiş artık ama posterler 22den askere gitmeden önceden kalma yani yaşı bi nebze doğru tutturdun. anne sehpasından başka bir çare bulamadım ikealarda bile o bölgeye. aslında ortamlar#1 de ki oturum güzel ama tv yüksek kalır yataktan izlerken bana :)

zaten ya pc ya tv ikisinden birini seçmek zorunda kalıyorum yoksa boynum ağırıyo.
hd yayınlara gelince digiturk üyeliğimin eski olması biriken puanlar falan filan birde bp den biriken puanlarımla kiralamayı bedavaya getirdim ama hd den ziyade kaydetme özelliğinden tercih ettim yoksa ankaraspor-galatasaray maçını full hd izlesem de kar etmez, ayhan sicimoğlu kaydedip kaydedip izliyorum :) duvardaki raf ikea.
kablolar ayrı bir dert masanın üstü başka dert o masada hiç çalıştım mı bilmem, değişik bir tarza düzene ihtiyaç var o kesin :)

Trofolo said...

Müskül aferin guzel calismissin sorulara. Otur 9 :)