skip to main |
skip to sidebar
Arnavutköy'de Bahar Pastanesi ile Bodrum Manti arasinda,
dondurmaci Girandola
Ölmeden önce yiyin, yiyin efendiler yiyin.
http://www.girandola.com.tr
Not: Pazartesileri kapali.
***
İtalya'daki "Maestri Della Gelateria İtaliana" (İtalyan Dondurma Ustaları Kuruluşu)'dan teknik ve uygulamalı eğitim alan Aslı Eraltan tarafından yaratılan Girandola dondurmaları, tamamiyle doğal ev yapımı dondurmalarıyla, dondurma severlere hiç denenmemiş tatlar sunuyor. Girandola dondurmalarının en büyük özelliği, tüm çeşitlerin doğal, boyasız ve katkısız ev yapımı olması.
3 comments:
meyveli dondurma dediğinde,ağzına meyve parçacıkları gelmeli,bilhassa böğürtlen'in o çekirdeğimsi kırıntılarını,limonun acımsı kabuğunu yerken hissetmelisin.
ha bir de bu iki ekşiyi aynı anda yemelisin.
Girandola'ya gelince; yolumuz düşerse elbet ki aklımıza yazdık,
yememişsin ama ilk paragrafta girandola'nin sorbelerini tarif etmissin :)
o zaman girandola 1-0 önde başladı demektir. .)
Post a Comment