Tuesday, March 18, 2008

1.5 Ayda 2.000.000 YTL Kazanmak

Türkiye'den cikmis global bir internet pojesi ile falan degil bu meblag. Kazanan "sosyaldemokrat" bir manken. Sen ne güzel ülkemizsin Türkiye...


6 ayda kaybettiği 2 milyonu birbuçuk ayda kazandı
Çete suçlaması yüzünden 6 ayını cezaevinde geçirmek zorunda kalan Tuğba Özay, cezaevinde bulunduğu süre içerisinde yaklaşık 2 milyon YTL zararının olduğunu açıklamıştı. Ünlü menajerler ise, Özay’ın cezaevinden çıktıktan sonra bu parayı aynı süre içerisinde toplamasının çok zor olduğunu söylemişti. 1.5 ay önce tahliye olan ünlü manken söylenenlerin aksine, kısa sürede büyük anlaşmalar yaparak, kaybını gidermiş görünüyor. 6 ayda 2 milyon YTL kaybeden Özay, 1.5 ayda bu paradan daha fazla gelir elde edecek anlaşmalara imza attı. İşte Özay’a yeniden hem de kısa sürede büyük servet kazandıracak anlaşmalar:
* Mahkumların yarışacağı televizyon programından 1 milyon YTL.
* Hayatını anlatacağı kitap için anlaştığı yayınevinden satış hariç 250 bin YTL.
* Görüşmeleri halen devam eden, prensipte anlaşma yapılan özel bir televizyon kanalının sabah programından transfer karşılığı 300 bin YTL.
* Mayıs ayında çekimleri başlayacak olan tarihi filmden 100 bin YTL.
* Hayatını anlatacağı senaryosunu kendi yazacağı filmden 1 milyon YTL.
* Tanıtım ve defilelerle ilgili teklifleri ise nisan ayında değerlendirecek. (Sadece bir tanıtımdan yaklaşık 10 bin YTL alan Özay günde en az iki tanıtım teklifi aldığı nisan ayında tanıtım ve defilelerden 500 bin YTL’den fazla gelir bekliyor)

5 comments:

Anonymous said...

Youtube'daki videosunun şişirilmesi gibi bi şey bu...Bunları iki ayda yapabilmesi uyumaması lazım iki ay.

gkhngnyhn said...

yayınevi satış haric 250bin ytlyi nasıl çıkarmayı hesaplıyor acaba. evet tüm bu "ben neden okumak için bu kadar kasıyorum ki" maddelerinin arasında buna takılmış durumdayım.

Anonymous said...

vay be yaa biz burda gelecekte üç beş kuruş kazanlım diye öss için canımızı hırpalayalım 2 ayda neleri götürsün ohh ne ala dünya!

Anonymous said...

Ceza'ya söylemek lazım"Türkiye Seninle Guru Duyuyor" şarkısına Tuğba Özayıda Eklesin

farawaysoclose said...

lisede yan sınıfımdakiler şimdi sinemalarda ayı taklidi yapıp parsayı götürüyor, yemişim mühendisliğini elektroniğini, okuma arkadaşım boşver öss'yi. türkiye benimle gurur duymasa da kısa yoldan zengin olsam acilen.