Monday, March 31, 2008

Andy Warhol büyük adamdı


http://www.youtube.com/watch?v=1ooLMn__vg8

10 comments:

Telif Hakkı said...

şu an işteyim link veremeyeceğim ama youtube'dan muhsin abinin karısını eve çağırdığı bölümün ragga versiyonunu seyretmeni öneririm..acı hayat muhsin ragga version diye aratabilirsin .. bu koyduğun linkin gayet normal olduğunu göreceksin :)

acı hayat .. bi televizyon şaheseridir velhasıl ..

NYG said...

koçum yırttı ortalığı...

SHOPKOLIK said...

bu adam aslinda madonna'nin deyimiyle "erkek vucuduna hapis olmus, lezbiyen bir kadin" ;)

Osman Kenobi said...

ben bu tür şeyleri seyredemem . utanırım . (şaka yapmıyorum ciddiyim) adamın yerine kendimi koyup empati yapıyor ve onun yerine yerin dibine geçiyorum. 1 dakika dayanabildim.

Trofolo said...

Osmancim ayni hsiteri bende de var. Ufakliktan beri baskasi adina utanma ve gocunam duygusu. Felaket bir vaziyet. Bize ne lan diger insanlardan, deli miyiz.

biggins said...

Benide aranıza alın. Bu yüzden çoğu zaman iş hayatında dahi komik durumlara düşüyorum.

Trofolo said...

eyvah lordlar kamarasi ortami olusuyor: baskasi adina utanma, gocunma, sucluluk hissetme duygusunun tiptaki karsiligi ne arkadas, adini koysunlar ne hastasi oldugumuzu bilelim.

Osman Kenobi said...

Valla beynin farklı çalışması gibi bir şey olsa gerek. Hani komedi filmleri olur ya kahramanın başına sürekli kötü şeyler gelir. Millet "geh geh geh" gülerken benim koltuğun altına giresim gelir.

İlginçmiş benim vaziyetimde olanlara ilk kez rastladım. Hanım bu halimle çok dalga geçer . Kesin tıbbi bir isimlendirmesi vardır evet. (elalemin derdi beni gerdi sendromu)

Bri; said...

İtiraf ediyim bende dayanamadım ağladım valla..Gerçi benimkisi biraz gülmekten gözümden yaş gelmesiyle oluştu ama o 3lü gözyaşı birliğine benimde katkım olsun istedim..
Yazık günah yaaaa böle insanlarda yaşıyo di mi...Şaka gibi..

n0s said...

hastalıgınızın adı obafemi martins, parende atın geçer